Micro dermabrasie

Micro dermabrasie

Dit is een intensieve behandeling waarbij de huid een enorme stimulans krijgt om versneld nieuwe huidcellen aan te maken, omdat de bovenste huidlaag er is afgeslepen.

Het meest effectief is om deze behandeling een aantal keren achter elkaar te doen, met tussenpoos van een week. Elke behandeling geeft een enorme stimulering van de doorbloeding waardoor de huid een gezonde kleur en glans krijgt.

Hoe werkt de behandeling ?

De behandeling is te vergelijken met een soort zandstraal behandeling voor de huid. Er worden aluminiumoxide kristallen op de huid geblazen die de dode huidcellen grondig verwijderen. De dode huidcellen worden direct weer afgezogen. Door deze werking wordt het bovenste deel van de dode huidlaag gecontroleerd verwijderd.

Ultrasound na behandeling.

Als de huid vrij is van alle dode huidcellen , breng ik een regenererend hydraterend serum op en daarna volgt nog een ultra sound nabehandeling.

Het apparaat zendt ultrasone geluidsgolven onder een gepulseerde vorm uit. Door de snelle beweging ontstaat wrijvingswarmte ( micro massage), en daardoor betere doorbloeding. Hierdoor wordt de stofwisseling in de diepere huidlagen gestimuleerd, met als gevolg dat ook de productie van collagene en elastine vezels worden gestimuleerd.

Na de ultrasound na behandeling volgt nog een doorbloedings masker.

De behandeling is zeer geschikt voor :

  • ( acne) littekens
  • Grove porien
  • Fijne rimpeltjes
  • Grauwe huidskleur
  • Huidverjonging

 

Een kuurtje geeft het beste resultaat.

Gelaat: 1 behandeling € 90,00

Kuurtje: 4 behandelingen van €360,00 voor € 320,00