Definitief ontharen Best

Kennismakings actie

Maak kennis met Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon Best met deze speciale actie met 50% korting!

Definitief ontharen: daarvoor gaat u in omgeving Best, Son & Breugel en Oirschot naar Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon. Dit is een praktijk aan huis met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. In de salon staat persoonlijke aandacht centraal en wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige producten op het gebied van schoonheidsverzorging. Bel vandaag nog voor het maken van een afspraak!

Definitief ontharen Best: snelle en doeltreffende laserbehandeling

Een gladde zachte huid is de droom van zowel vrouwen als mannen. Een lichaam dat vrij is van haar is tegenwoordig het schoonheidsideaal. Waarom nog harsen en scheren als er ook kan worden gekozen voor definitief ontharen: Anne-Marie Schippers heeft ruim 12 jaar ervaring met het uitvoeren van laserbehandelingen in Best. Deze behandeling is snel en doeltreffend en wordt veelal vergoed door de zorgverzekeraar.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u ook een mooi glad lichaam zonder stoppels en irritaties; kies dan voor definitief ontharen met behulp van een laserbehandeling uitgevoerd in Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon te Best. U kunt telefonisch contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak of het opvragen van meer informatie door te bellen naar 0499-311171.