Warning: Undefined variable $endresult in /home/deb91116/domains/ontharenbest.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 57

 

Epileren Best

 

Kennismakings actie

Maak kennis met Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon Best met deze speciale actie met 50% korting!

Het epileren van de wenkbrauwen: daarvoor gaat u in Best en omgeving naar Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon. De salon is gevestigd aan huis en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Het doel van de behandelingen van gediplomeerd schoonheidsspecialiste Anne-Marie Schippers is om de kwaliteit van de huid te verbeteren. Uw huid is een kostbaar bezit dat een zorgvuldige behandeling verdient. Naast het epileren van de wenkbrauwen kunt u in de salon terecht voor diverse huidbehandelingen waar gewerkt wordt met de kwaliteitsproducten van het merk SOTHYS. Bel vandaag nog voor het maken van een afspraak!

Epileren Best: doeltreffende snelle behandeling

Epileren: daarvoor bent u in Best bij Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon aan het juiste adres. Epileren kost tijd en energie. Dat is de reden dat veel mensen kiezen voor een definitieve oplossing. Anne-Marie Schippers voert al ruim 12 jaar snelle en doeltreffende laserbehandelingen uit. Bijkomend voordeel van deze laserbehandelingen is dat ze bovendien vergoed worden door diverse zorgverzekeraars. Niet alleen voor epileren biedt de laserbehandeling in Best een uitkomst, ook grijze beharing kan door middel van elektrisch epileren worden verwijderd.

Meer informatie en contact

Regelmatig kunt u bij Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen. Hou hiervoor de website in de gaten. Bel voor meer informatie over epileren in onze salon in Best of het maken van een afspraak naar 0499-311171.

Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon

Rogvelden 28
5685 JW Best
0499-311171
info@ontharenbest.nl