Gezichtsbehandeling Best

Kennismakings actie

Maak kennis met Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon Best met deze speciale actie met 50% korting!

Voor een gezichtsbehandeling gaat u in Best naar Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon. In de salon staat persoonlijke aandacht centraal en nemen wij alle rust om uw wensen te bespreken. Uw huid is een kostbaar bezit dat het beste verdient. In overleg met u wordt bepaald welke behandeling het beste past bij uw huid. Anne-Marie Schippers werkt alleen met de beste producten die er zijn in de wereld van de schoonheidsverzorging; want alleen het beste is goed genoeg voor uw huid. Neem vandaag nog contact met ons op om een vrijblijvende intake in te plannen.

Gezichtsbehandeling Best: uit te breiden met diverse extra’s

U heeft maar één huid waar u een leven lang mee moet doen. Daarom is het belangrijk om goed voor de huid te zorgen. Dit is bij Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon in meer dan vertrouwde handen. Een gezichtsbehandeling is bij Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon in Best uit te breiden met diverse behandelingen waaronder het verven van de wimpers of de wenkbrauwen en een combinatie van beide.

Praktijk vanuit huis

Anne-Marie Schippers is een Stivas gediplomeerde schoonheidsspecialiste met ruime ervaring met het uitvoeren van onder meer een gezichtsbehandeling vanuit haar praktijk aan huis in Best. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden of het inplannen van een afspraak telefonisch contact op door te bellen naar 0499-311171.