Gezichts behandelingen

Reinigende behandeling €50,00

Gericht op het verwijderen van onzuiverheden. Het resultaat van de behandeling is dat de huid er schoon uitziet. Een 45 minuten lange grondige reiniging van uw huid met een peeling, een masker en ten slotte een dag verzorging.

reinigend2 reinigend1

Basis behandeling € 65,00

Reiniging van de huid met milk en lotion, epileren wenkbrauwen, ontharen bovenlip en kin, peeling, dieptereiniging van de huid, onzuiverheden verwijderen, gelaats massage, masker, dag of nachtcreme.

basisbehandeling

Seizoensbehandeling € 75,00

Een verwen behandeling voor elke huid, met heerlijke natuurlijke aromatische geuren. Net als in de natuur leeft onze huid volgens het ritme van de seizoenen, en heeft behoefte aan verandering. In de zomer bevatten de behandelingen boordevol huid vitamines, en in de winter veel mineralen.

De seizoensbehandeling geeft de huid een flinke boost. Deze behandeling bevat heerlijke werkstoffen van verschillende vruchten geoptimaliseerd voor het voorjaar of het najaar. Deze complete gelaatsbehandeling is niet alleen een genot om te ondergaan qua geurbeleving maar geeft de huid bovendien de hydratatie die hij nodig heeft.

Deze behandeling is inclusief harsen bovenlip en exclusief verven.

Een echte verwennerij voor uw huid en zintuigen!

Als uw eerste Sothys behandeling bij ons van €75 voor €52.

seizoen

Hydra 4HA behandeling € 92,00

4Een intensieve vochtbehandeling met een 4-voudige werking op de hydratatie. Vanaf de eerste behandeling al zichtbare resultaten. Behoudt de vochtbalans in uw huid en geeft bescherming tegen uitdrogende factoren. Behandeling voor elke huid, met Hydra 4HA Creme voor thuis gebruik behoudt en versterkt U het resultaat van deze super behandeling.

Deze behandeling is inclusief harsen bovenlip en exclusief verven.

hydra3ha

Detox Energie behandeling € 92,00

Vervuiling: een steeds grotere invloed op huidveroudering.

Kort geleden lanceerde Sothys de Intensieve Détox Energie™ Instituutbehandeling met bijbehorende producten voor thuisgebruik. Deze nieuwe huidverbeteringslijn zorgt ervoor dat vervuiling geen kans krijgt om de huid te beschadigen. Want vervuiling wordt beschouwd als een van de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering.

Onze salon biedt u nu deze behandeling aan voor €92.

Bij deze behandeling zijn dag en nacht cremes verkrijgbaar voor thuis gebruik, om het resultaat na deze behandeling te versterken en behouden.

Deze behandeling is inclusief harsen bovenlip en exclusief verven.

Oog contour behandeling

Een behandeling die de overbelaste oogleden kalmeert en de huid rondom de ogen glad maakt voor een heerlijk moment van ontspanning en frisheid.

Active Contour (oogbehandeling) € 27,50

Active Contour (in combinatie met behandeling) € 25,00

blonde frau hört musik Schema_yeux_Sns_Encoches

Microdermabrasie behandeling

Een intensieve peeling waarmee de bovenste huidlaag pijnloos wordt verwijderd. Lees verder…

Uitbreidingen bij gezichts behandeling

Alle gezichtsbehandelingen zijn uit te breiden met:

Verven wimpers  € 10,00

Verven wenkbrauwen  € 10,00

Verven wimpers en wenkbrauwen  € 17,00

Lichte foundation  € 5,00

Basis make up  € 15,00