Gezichts behandelingen

Reinigende behandeling €45,00

Gericht op het verwijderen van onzuiverheden. Het resultaat van de behandeling is dat dehuid er schoon uitziet. Een 45 minuten lange grondige reiniging van uw huid met een peeling, een masker en ten slotte een dagverzorging

reinigend2 reinigend1

Basis behandeling € 65,00

Reiniging van de huid met milk en lotion, epileren wenkbrauwen, ontharen bovenlip en/kin, peeling, dieptereiniging van de huid, onzuiverheden verwijderen, gelaats massage, masker, dag of nachtcreme.

basisbehandeling

Seizoensbehandeling € 70,00

Een verwen behandeling voor elke huid, met heerlijke natuurlijke aromatische geuren. Net als in de natuur leeft onze huid volgens het ritme van de seizoenen, en heeft behoefte aan verandering. In de zomer bevatten de behandelingen boordevol huid vitamines, en in de winter veel mineralen.

De najaar-winter 2016 behandeling geeft de huid een flinke boost. Deze behandeling bevat heerlijke werkstoffen van Mandarijn en Kumquat. Deze complete gelaatsbehandeling is niet alleen een genot om te ondergaan kwa geurbelving maar geeft de huid bovendien de hydratatie die hij nodig heeft.

Deze behandeling is inclusief harsen bovenlip en exclusief verven.

Een echte verwennerij voor uw huid en zintuigen!

saisonnier

Collagene behandeling € 90,00

De eerste intensieve anti-aging instituutbehandeling afgestemd op de werkelijke leeftijd van uw huid volgens een deskundige diagnose van uw schoonheidsspecialist. De behandeling is een manuele cosmetische vervanger van inspuitingen en bestemd voor vrouwen die niet van cosmetische operatieve ingrepen houden. Hoewel het verouderingsproces het resultaat is van hormonale veranderingen, en vooraf bepaalde genetische factoren, zijn deze voor slechts 25% verantwoordelijk voor de tekenen van huidveroudering. Externe omstandigheden en minder goede leefgewoontes maken dat de huid niet bij iedereen even snel veroudert. (UV, vervuiling, klimaat, tabak, slaapgebrek).

Met deze cosmeceutische ANTI –AGING behandeling kunnen we de huidveroudering vertragen !!!

Deze behandeling wordt volledig op de persoonlijke leeftijd van uw huid afgestemd !!

Direct al na de eerste behandeling ziet u het grandioze resultaat !!

Deze behandeling is inclusief harsen bovenlip en exclusief verven.

collagene

 

Hydratatie behandeling € 90,00

Een intensieve vochtbehandeling met een 3-voudige werking op de hydratatie. Vanaf de eerste behandeling al zichtbare resultaten. Behoudt de vochtbalans in uw huid en geeft bescherming tegen uitdrogende factoren. Behandeling voor elke huid, met Hydradvance Comf. Creme voor thuis gebruik behoudt en versterkt U het resultaat van deze super behandeling.

Deze behandeling is inclusief harsen bovenlip en exclusief verven.

hydra3ha

Energie Boost behandeling € 90,00

Siberische ginseng, bron van jeugdigheid, een plant met buitengewone eigenschappen.Wanneer een huid te weinig energie heeft, staalt zij niet meer. Vroeger of later vertoont deze huid dan duidelijk tekenen van ouderdom.

Geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd, voor vrouwen én mannen.

Ideaal als losse behandeling of als voorbereiding op een kuur met de Sothys Collagène Hyaluronique of de Hydradvance om de huid weer energiek en stralend te maken.
Bij deze behandeling zijn dag en nacht cremes verkrijgbaar voor thuis gebruik, om het resultaat na de behandeling te versterken en behouden.

Deze behandeling is inclusief harsen bovenlip en exclusief verven.

Meer informatie in deze PDF

eleuterococcus

Oog contour behandeling

Een behandeling die de overbelaste oogleden kalmeert en de huid rondom de ogen glad maakt voor een heerlijk moment van ontspanning en frisheid.

Active Contour (oogbehandeling) € 27,50

Active Contour (in combinatie met behandeling) € 25,00

blonde frau hört musik Schema_yeux_Sns_Encoches

Microdermabrasie behandeling

Een intensieve peeling waarmee de bovenste huidlaag pijnloos wordt verwijderd. Lees verder…

Uitbreidingen bij gezichts behandeling

Alle gezichtsbehandelingen zijn uit te breiden met:

Verven wimpers  € 10,00

Verven wenkbrauwen  € 10,00

Verven wimpers en wenkbrauwen  € 15,00

Lichte foundation  € 5,00

Basis make up  € 15,00

Neem contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon

Rogvelden 28
5685 JW Best
0499-311171
info@ontharenbest.nl