Warning: Undefined variable $endresult in /home/deb91116/domains/ontharenbest.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 57

Microdermabrasie Best

Kennismakings actie

Maak kennis met Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon Best met deze speciale actie met 50% korting!

Een microdermabrasie behandeling in Best: daarvoor gaat u naar Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon. De Stivas gediplomeerde schoonheidsspecialiste is uw adres voor optimale huidverzorging en biedt diverse behandelingen aan. Naast microdermabrasie kunt u hier ook terecht voor hydraterende behandelingen, intensieve anti-aging instituutbehandeling en huidbehandelingen speciaal voor de heren. Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon is een praktijk aan huis met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Maak vandaag nog een afspraak!

Microdermabrasie Best: voor een mooie gezonde huid

Een microdermabrasie behandeling die u in Best laat uitvoeren bij Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon is gericht op celvernieuwing. Tijdens deze behandeling worden er aluminiumoxide kristallen op de huid geblazen die de dode huidcellen grondig verwijderen. De behandeling werkt het best wanneer deze een aantal keer wordt herhaald met de tussenpoos van een week. De behandeling is zeer geschikt voor onder meer grove poriën, een grauwe huidskleur en littekens en stimuleert de verjonging van de huid. Een kuur geeft het beste resultaat.

Meer weten: neem contact met ons op

Elke microdermabrasie behandeling waarvoor u in Best naar Marie Schippers Schoonheidssalon gaat, geeft een enorme stimulering van de doorbloeding. Dit heeft een gezonde huidskleur en glans als resultaat. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0499-311171.

Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon

Rogvelden 28
5685 JW Best
0499-311171
info@ontharenbest.nl