Notice: Undefined variable: endresult in /home/deb91116/domains/ontharenbest.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 57

Microdermabrasie Oirschot

Kennismakings actie

Maak kennis met Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon Best met deze speciale actie met 50% korting!

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Microdermabrasie is een intensieve behandeling waarbij de huid gestimuleerd wordt om versneld nieuwe huidcellen aan te maken: Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon is hét adres voor het uitvoeren van deze behandeling in omgeving Oirschot, Best en Son en Breugel.

Uw huid is een kostbaar bezit en verdient het beste van het beste. Dit is bij ons in meer dan vertrouwde handen. Bel vandaag nog voor het maken van een afspraak!

Microdermabrasie Oirschot het meest effectief in kuurvorm

Woont u in omgeving Oirschot of Son en Breugel dan doet u er goed aan om gebruik te maken van de expertise van Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon: wij bieden diverse huidbehandelingen aan waaronder microdermabrasie. Deze methode is het effectiefst wanneer deze een aantal keer achter elkaar wordt toegepast met de tussenpoos van een week. Microdermabrasie is zeer geschikt voor onder meer het doen verminderen van (acne)littekens, grove poriën, een grauwe huidskleur en fijne rimpeltjes.

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Bij Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon kunt u terecht voor huidadvies op maat. Vervolgens wordt in nauw overleg met u als klant de behadeling in gang gezet die het best past bij uw huid. Wij vertellen u graag meer over onze Microdermabrasie behandeling zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor onze salon gevestigd in Best, nabij Oirschot en Son en Breugel. Bel naar 0499-311171.

Neem contact met ons op

[gravityform id="2" title="false" description="false"]

Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon

Rogvelden 28
5685 JW Best
0499-311171
info@ontharenbest.nl