Warning: Undefined variable $endresult in /home/deb91116/domains/ontharenbest.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 57

Microdermabrasie Son & Breugel

Kennismakings actie

Maak kennis met Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon Best met deze speciale actie met 50% korting!

Een microdermabrasie behandeling laat u in Son & Breugel uitvoeren door dé schoonheidssalon in Best: Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon. De salon is gevestigd aan huis en voorzien van ruime parkeergelegenheid. Het doel van de behandelingen die in de salon worden uitgevoerd, is om de kwaliteit van de huid te verbeteren. Uw huid is immers een kostbaar bezit en verdient alleen het beste. Maak vandaag nog een afspraak!

Microdermabrasie Son & Breugel: het versnellen van de aanmaak van nieuwe huidcellen\

Een microdermabrasie  behandeling welke u in omgeving Son & Breugel laat uitvoeren bij Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon gevestigd in Best is gericht op het versnellen van de aanmaak van nieuwe huidcellen. Voor het optimale resultaat dient de behandeling met de tussenpoos van een week een aantal keer herhaald te worden. De behandeling biedt een uitkomst voor mensen die grove poriën, een grauwe huidskleur, fijne rimpeltjes of bijvoorbeeld (acne) littekens willen laten verhelpen. De behandeling is te vergelijken met een soort zandstraal behandeling waarbij aluminiumoxide kristallen op de huid worden geblazen. Hierdoor worden dode huidcellen grondig verwijderd waarna een regenererend hydraterend serum op de huid wordt aangebracht. Tot slot van de microdermabrasie behandeling, welke u in omgeving Son & Breugel laat uitvoeren door Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon te Best, volgt een ultra sound nabehandeling. Hiermee wordt een betere doorbloeding en stofwisseling van de diepere huidlagen tot stand gebracht. Bel ons voor meer informatie gerust via nummer 0499-311171.

Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon

Rogvelden 28
5685 JW Best
0499-311171
info@ontharenbest.nl