Warning: Undefined variable $endresult in /home/deb91116/domains/ontharenbest.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 57

Ontharen in Best

Kennismakings actie

Maak kennis met Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon Best met deze speciale actie met 50% korting!

Ontharen, daarvoor gaat u in Best naar Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon. Anne-Marie Schippers is een Stivas gediplomeerde schoonheidsspecialiste met ruime ervaring met diverse huidbehandelingen en ontharen. Ook voor permanent ontharen kunt u in deze salon terecht. Waarom zou u nog harsen en scheren als u ook kunt kiezen voor snel en doeltreffend ontharen met behulp van laser? In een vrijblijvende intake nemen wij graag onze mogelijkheden met u door.

Ontharen in Best: geniet van een mooie gladde huid

Het is voor veel mensen een droom of zelfs een schoonheidsideaal: een mooie gladde huid zonder stoppels of huidirritaties. Kiest u voor ontharen in Best dan is het belangrijk dat u drie weken voor de behandelingen niet of zo weinig mogelijk in de zon komt. Pigment kan het effect van de behandeling namelijk nadelig beïnvloeden. Daarnaast mag de huid twee maanden voor de eerste behandeling en gedurende de behandeling niet geharst of geëpileerd worden.

Meer weten: neem contact op

Twee dagen voordat de onthaarbehandeling plaatsvindt, dient u het gebied dat u wilt laten ontharen zorgvuldig te scheren. Hoe vaak de behandelingen plaatsvinden om het beste resultaat te behalen verschilt per lichaamsdeel daar de groeifase van het haar niet bij elk gebied gelijk zijn. Neem voor meer informatie over onze behandelmethode voor ontharen contact op met in Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon in Best door te bellen naar 0499-311171.

Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon

Rogvelden 28
5685 JW Best
0499-311171
info@ontharenbest.nl