Warning: Undefined variable $endresult in /home/deb91116/domains/ontharenbest.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 57

Permanent ontharen Best

Kennismakings actie

Maak kennis met Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon Best met deze speciale actie met 50% korting!

Permanent ontharen, dat laat u in omgeving Best, Son & Breugel en Oirschot uitvoeren in Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon. Een mooie gladde huid zonder stoppels en irritaties; dat is de droom van zowel vrouwen als mannen. Het is tegenwoordig een schoonheidsideaal en het biedt u bovendien veel gemak en comfort. Waarom nog harsen en scheren als u ook kunt kiezen voor permanent ontharen met behulp van een laser. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek!

Permanent ontharen Best: geheel naar wens uitgevoerd

Permanent ontharen, dat laat u in omgeving Best, Son & Breugel en Oirschot uitvoeren in Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon. Tijdens een vrijblijvende kennismaking nemen we graag uw wensen en onze mogelijkheden door zodat wij uw vraag en ons aanbod optimaal op elkaar kunnen afstemmen. In de salon staat persoonlijke aandacht centraal. De eerste stap bij permanent ontharen door middel van een laserbehandeling in Best is bepalen welke haren zich in de groeifase bevinden. Haren bevinden zich achtereenvolgens in drie fases te weten de rustfase, overgangsfase en de groeifase. Pas wanneer de haren zich in dit stadium bevinden kunnen ze met de laser behandeld worden. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden voor permanent ontharen gerust contact met ons op door te bellen naar 0499-311171. Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon is een praktijk aan huis met voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon

Rogvelden 28
5685 JW Best
0499-311171
info@ontharenbest.nl