Warning: Undefined variable $endresult in /home/deb91116/domains/ontharenbest.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 57

Schoonheidssalon Best

Kennismakings actie

Maak kennis met Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon Best met deze speciale actie met 50% korting!

Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon is dé schoonheidssalon in Best en omgeving Son & Breugel en Oirschot. De Stivas gediplomeerde schoonheidsspecialiste is u vanuit haar praktijk aan huis graag zo optimaal mogelijk van dienst. Het geven van persoonlijke aandacht en het bieden van een rustige omgeving waarbinnen uw wensen centraal staan. Daarvoor bent u bij Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon in Best aan het juiste adres. U heeft maar één huid waar u een leven lang mee moet doen. Daarom verdient uw huid het allerbeste!

Schoonheidssalon Best: alleen de beste producten

Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon is dé schoonheidssalon in Best en omgeving Son & Breugel en Oirschot. Hier kunt u onder meer terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, laserbehandelingen en microdermabrasie. Dit is een intensieve peeling waarbij de aanmaak van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. In de salon wordt enkel gebruik gemaakt van kwaliteitsproducten van het hoogstaande merk SOTHYS.

Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak

Regelmatig kunt u bij ons profiteren van aantrekkelijke maandaanbiedingen. Hou onze website in de gaten! Wilt u meer weten over de behandelingen van Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon in Best of wilt u meer weten over onze tarieven? Bel ons dan gerust via nummer 0499-311171. Op dit nummer kunt u ons ook bereiken voor het maken van een afspraak!

Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon

Rogvelden 28
5685 JW Best
0499-311171
info@ontharenbest.nl