Warning: Undefined variable $endresult in /home/deb91116/domains/ontharenbest.nl/public_html/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 57

Schoonheidsspecialiste Best

Kennismakings actie

Maak kennis met Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon Best met deze speciale actie met 50% korting!

Anne-Marie Schippers van Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon is dé schoonheidsspecialiste in omgeving Best, Son & Breugel en Oirschot. Ze is Stivas gediplomeerd en lid van de Anbos. Doel van de behandelingen die ze aanbiedt, is om de kwaliteit van de huid te verbeteren. Van het uitvoeren van laserbehandelingen en intensieve peelingen (microdermabrasie) tot aan anti-aging gezichtsbehandelingen; het kan allemaal. Bel vandaag nog voor het opvragen van meer informatie of het maken van een afspraak!

Schoonheidsspecialiste Best: alleen het beste is goed genoeg

Uw huid is een kostbaar bezit dat het beste verdient. Anne-Marie Schippers van Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon is dé schoonheidsspecialiste in omgeving Best, Son & Breugel en Oirschot werkt alleen met hoogstaande producten SOTHYS. Dit merk is al meer dan 60 jaar toonaangevend in de wereld van de schoonheidsverzorging. Bij deze plantaardige producten staat het verbeteren van de huid centraal. Ook niet onbelangrijk: de producten van dit merk zijn op plantaardige basis en bovendien hypoallergeen- en dierproefvrij.

Neem contact op voor meer informatie

Anne-Marie Schippers van Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon is dé schoonheidsspecialiste in omgeving Best, Son & Breugel en Oirschot. Het bieden van rust en persoonlijke aandacht staat hier centraal. Anne-Marie Schippers luistert naar wat u echt belangrijk vindt en stelt op basis van uw wensen en uw huid een behandelplan op dat bij u past. Bel voor meer informatie gerust naar 0499-311171.

Anne-Marie Schippers Schoonheidssalon

Rogvelden 28
5685 JW Best
0499-311171
info@ontharenbest.nl